Chiropractor Hilversum

Chiropractor in Hilversum

Welkom bij Chiropractie MoveWell. My Chiropractor Hilversum is de Engelstalige website van onze chiropractie praktijk. Bent u op zoek naar een chiropractor? Lees hier meer over onze werkwijze. Dit is de enige Nederlandse pagina van onze Engelse website.

Klik op het logo als u onze gehele Nederlandse Chiropractor Hilversum website wilt lezen.

Move Well Feel Better

Chiropractor Hilversum

 

Bent u op zoek naar een chiropractor in Hilversum? Dan kan ons team u helpen. Chiropractie MoveWell heeft de Nek- en Rugspecialisten in huis voor het behandelen van uw klachten. Niet alleen klachten aan de rug en nek maar ook voor andere gewrichts en/of beweging klachten kunt u bij ons terecht.

 

chiropractie patiënt

Waarom naar Chiropractie MoveWell?

 

Bij MoveWell wordt u geholpen in een deskundig team. Samen met onze chiropractoren en onze rugrevalidatie kunnen wij u verder helpen. Chiropractie kan helpen bij o.a. nekpijn, rugpijn en klachten van de gewrichten en spieren. Chiropractie is voor alle leeftijden. Bij MoveWell streven wij naar een zo compleet mogelijk aanpak en dat uw klacht niet zo snel terug kan komen.

 

Om u van een duidelijke uitleg te voorzien, noemen wij dit het in3stappenbeter plan.

In3stappenbeter:

  1. Bewegen

De eerste stap is het beter bewegen. Een klacht gaat vaak gepaard met pijn en daardoor kan u slechter bewegen. De chiropractor zal de druk op de gewrichten en spieren verlagen onder andere door middel van onze moderne behandeltafels en andere chiropractische behandeltechnieken. Met als uiteindelijke doel dat u klachtenvrij beter kan bewegen.

 

  1. Versterken

Het belang van versterken van de aangedane klacht is belangrijk. U krijgt oefeningen mee om te werken aan de stabiliteit veelal gebeurd dat met onze oefeningenwebsite www.mijnoefening.nl.

 

Mocht u een te zwakke rug hebben dan zal de rugrevalidatie therapeut werken aan de versterking van uw rugspieren en andere spieren die essentieel zijn voor een gezonde rug. Dit vindt plaats in onze moderne rugrevalidatie ruimte. De rugrevalidatie therapeut helpt  u met het trainen van de kleinste spiertjes en het aanleren van een goede houding. Hierbij gebruiken wij bij MoveWell exclusieve trainingsapparatuur.

 

  1. Functioneren

De laatste stap richt zich op het weer goed functioneren in het dagelijkse leven. Hierin krijgt u houdingsadviezen mee, oefeningen en andere aanbevelingen om de klacht te zorgen dat de klacht niet terugkomt. Stap 1,2,3 zijn essentieel voor een goed en blijvend herstel.